Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Aralık 2015, 14:24   #3
Burce
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İlişkiyi ayakta tutan duygu ne?

Elysian Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlişkiyi ayakta tutanın heyecan olması gerek. Stabil cevap bu olmalı daha doğrusu.

Ama ne yazık ki günümüzde bir ilişki ayakta kalıyorsa o da birinin diğerinden çok daha fazla fedakar olması ile gerçekleşebiliyor. Alttan al, alttan al, alttan al
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Niye?

İlişkin ayakta kalsın

Düşüncelerin çok hoş
fakat heyecan ve fedakarlık yeterlimidir?? Bunlar tam olmuş olsa bile ilişki sadece ayakta kalır ama yürümesi için eski tazeliğini koruması lazım diye düşünüyorum. Masumluğunu koruyamamış sevgi, destek alacak bir dal bulabilirmi? "Öyle bir dönemdeyiz ki... " gibi cümlelerle başlamak sıkıcı olur diye düşündüm ve sorunun kalbimizde bir hastalık olduğu kanaatine vardım.
Sence @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tatlım?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver