Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29 Kasım 2015, 10:02   #217
Toprak
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Add-on ve snippet(parça) kod istekleri buraya

alifb Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Selamlar, hocalarımdan bir ricada bulunmak istiyorum. Böyle bir remote mevcut
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:input:#: { if $1 == .ajoin { /ns ajoin add # } if $1 == .cs access { /cs access # add $2 seviye } }

Yukardaki şekilde eklediğimde bana notice olarak bilgilendirme geliyor. Ben bunun alt kısımda örnek verdiğim şekilde kanala yansımasını istiyorum diğerlerini de kendim ekleyerek çoğaltmak istiyorum, rica etsem yardımcı olur musunuz.

.cs access #kanal add Nick 500
« 0,4 ® 0,1 Chanserv ! 0,4 ® » Nick nick'inin #kanal kanalindaki erisim seviyesi 500 olarak degisti.
.ns set Nick private on
« 0,4 ® 0,1 Nickserv ! 0,4 ® » Private secenegi: AKTIF.
.cs set #kanal founder Nick
« 0,4 ® 0,1 Chanserv ! 0,4 ® » #kanalı kanalinin sahibi (founder) Nick olarak degisti.
.ajoin #kanal
« 0,4 ® 0,1 Nickserv ! 0,4 ® » #kanal kanali otojoin listenize eklendi.

Merhaba alifb,

Lütfen foruma konu açmadan önce [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] butonunu kullanınız.

mS Kuralları;

1- Konu açmadan önce kesinlikle ilgili bölümde detaylı bir arama yapınız. Bunun sizden ısrarla istememizin sebebi "6.100" den fazla konu içerisinde aradığınız şey %80 ihtimal ile bulunmaktadır. Unutmayın ki Türkiye'nin hatta Dünya'nın en çok rağbet gören ve ilgili içeriğine sahip IF Forumlarındasınız.

İstediğiniz kod;

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver