Konu: Bodrum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2015, 21:34   #4
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bodrum

2 mesaj geldi nasıl bi arkadaşın var , adam belan olmuş diyen oldu. geçenlerde kendimi tanıtırken söylemiştim. benim yazdıklarımın en inanılmaz olanları gerçek diye. Bu öyle bi arkadaş ki aklıma geldi yaptığı bi olay anlatayım varın siz düşünün gerisini.

aşırıda şakacı bi adam.olur olmaz heryerde şaka yapıyor birde.nefret ediyorum böylesinden de. ama kopamıyorum. hani böyle cafe'ye gidersin. ben bi tuvalete gideyim geleyim dersin. telefonu, cüzdanı falan masanın üzerinde bırakıp gidersin. gelirsin bi bakarsın gitmiş hepsi. nolmuş, haberimiz yok birileri alıp götürmüş. şeytan almış götürmüş, satmış demek ki. geri getirmediğine göre. ben tuvalete gidince gözlerinizi mi yumdunuz lan. böyle saçma şaka mı olur lan. ama durmuyo herif. naptıysak anlatamadık.

2 ay önce bu arkadaşımızın cep telefonu kaybolmuş. içinde sim kartıyla beraber gitmiş. bu da hazır sim kart da kayboldu daha avantajlı bi şeye geçeyim bari deyip operatör değişmiş. numarası farklı olmuş. tabii durur mu hiç(bu kelimenin yerine yazılması gerekeni biliyorsunuz ama yazamıyorum), hazır numaram da değişti neden bütün arkadaşlarımı şakalamıyorum deyip uygulamaya geçmiş. cinsi erkek olan bütün arkadaşlarına mesaj atmış.

-tatlım nasılsın görüşmeyeli?
-unutulduk mu hayatım hiç aramıyosun?

bi tanesi de dememiş ki numaranız bende yok siz kimsiniz. tatlım'ı hayatım'ı duyunca "lan barda ararken telefonda mu bulduk acaba şansa bak " düşüncesi son düşünce oluyor. beyin aktivitesini burda sona erdiriyor. adam baya sohbeti ilerletmiş hepsiyle, olayı buluşmaya kadar getirip daha sonra açıklamış kimliğini toplu mesajla. şimdi bu adam bana da mesaj attı:

-tatlım nasılsın unutulduk mu?
+senin hayatını karartırım lan
-hayatım ne kadar agresifleşmişsin görmeyeli sert erkeğim benim
+olum zırtoluk yapma bak adres ver lan geliyorum oraya kimsin sen armut?
-lan sen ne boktan adamsın insan bi şüphelenir karşında kız var belki

tatlım diyen insanı unutur muydum lan zaten. hani aklımın ucundan bile geçmiyor bi kızın bana böyle mesaj atabileceği. kafam çok rahat ya süper oluyo böyle. kızlar da sevgililerine mesaj atsın böyle farklı numaradan. bakalım ne cevap vercekler. ben biliyom ne cevap verceklerini de felsefemi değiştirdim. hadi ayrılın çabuk adam fırsat bulsa nasıl aldatacak seni. erkek milleti işte amaan. hiçbirine güven olmuyo şekerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet