Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Kasım 2015, 19:10   #10
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 112.Haftanın Çok Bilmiş Konuğu ~Erva~

JumanJix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sıra bende

İf de olmazsa olmazların

if Anlaşamam dediğin kişi

if Kurallar le aran nasıl

sigara kullanır mısın

kaç kilosun

Hangi Takım

neden Erva nicki

Teşşekürler şimdiden

sorun için ben teşekkür ederim öncelikle

__İf'de olmazsa olmazım gibi bir durum gerçekten söz konusu değil bugün burdayım yarın firardayım yarının bana ne getireceğini bilmediğim bir hayatta olmazsa olmazım yok sanal ortamda

__İf'de anlaşamam dediğim kimse yok bunun sebebi kimseyle gereğinden fazla samimi değilim ve samimiyet duvarlarımı aşacakları bir arkadaşlık içinde değilim bu ortam da.. Kimse hakkın da ön yargılı da değilim.

__İf'te kuralları ihlal edecek bir taşkınlıkta bulunmadım,bulunmam da kuralları olan bir platform olduğu için buradayım zaten kuralın olmadığı yerde laçkalaşan insanlar laubali konuşmalar ve bir karmaşa olur sadece bir kere flood sistemine yakalandım onuda bilmiyordum öğrendikten sonrada özen gösterdim tekrarlamamak adına

__Malesef sigara kullanıyorum ama bırakmayı kafama koydum inşallah bırakacağım, kararlıyım!

__ 59 Kiloyum şuan

__Ultraslan GALATASARAYLIYIM kendimi bildim bileli (Fanatik)

__Erva nicki Arapça kökenlidir. Peygamber efendimizin halasının adıdır aynı zamanda. Bu Nicki şayet bir gün kızım olursa adını koymak istediğim bir isim olduğu için seçtim.. Başka bir sebebi yok

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver