Konu
:
112.Haftanın Çok Bilmiş Konuğu ~Erva~
Tekil Mesaj gösterimi
23 Kasım 2015, 18:55
#
8
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF
Ticaret Sayısı: (
0
)
IF
Ticaret Yüzdesi:(
%)
Cevap: 112.Haftanın Çok Bilmiş Konuğu ~Erva~
Hesna
Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle kolay gelsin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz.
Üye Olmak için TIKLAYIN...
]
, zor iştesin. :p Bir soru da ben sorayım.
- Bilgisayar ekranının arkasında olan sanal dünya, gerçek yaşamdan daha mı iyi, daha mı kötü? Bu konuda ki düşüncelerin nedir.
çok güzel soru
aslına bakarsan bu sanala ve gerçek hayata nasıl baktığın ile alakalı . Arada ki dengeyi sağlarsan bir orantı oluşturabilirsin. Sanal bana göre eğlence vakit öldürülecek ve çokta ciddiye alınmayacak bir yer bazılarına göre hobi kiminde de kronikleşmiş bir durum gerçek yaşam ile kıyaslanamaz asla. Gerçek yaşamda bizi bire bir etkileyen olaylar sirkülasyonunun içindeyiz ve belirli sorumluluklarımızın olduğu olumlu olumsuz etkilendiğimiz varlığı inkar edilemeyecek kadar gerçek. Bu reel yaşamda iyi de kötü etkilendiğimiz bazen bize ağır gelen kaldıramadığımızı ya da üzerinden gelemeyeceğimizi düşündüğümüz anlarda oluyor fakat sanal da neyi ne kadar hayatına kattığına dikkat etmelisin. Sanalı gerçek yaşantna fazlasıyla katarsan iki hayat arasında gidip gelmeler ve ikisine yetişmede zorluk çekip ağır durumlarla karşılaşabilirsin aslına bakarsan sanal daha kötü bunun bana göre kötü olma sebebi reel hayatında ki insanlara zaman ayrımı bazen azalabiliyor farkında olmadan gerçek hayatında ki insanlardan zamanla kopabiliyorsun. Arayı açıyorsun vs. Sanalda bilgisayarı kapadığında insanlar o ekran arkasında kalırken gerçek yaşam da işler bu şekilde ilerlemiyor. Sanal ile gerçek arasında ki o ince çizgiyi iyi belirlemek gerek en az zarar ile bazı şeylerin üzerinden gelebilmek adına .
Erva - Daha fazla Mesajını bul
IRCForumlari.NET Reklamlar