23 Kasım 2015, 13:51
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| ExELaNCE
IRC Hayatimdaki Nick: ExELaNCE İsim : Emre Şehir : Ankara Mesleği: Yüksek Lisans Öğrencisiyim, İşletme Sorumlusuyum Yaş : 26 Bulunduğu Server : Chat - Sohbet Görev Aldıgım Sunucular : Geveze.Net, Sohbetseli.Net
Sunuculardaki Yetki Durumu : Root Admin Network Admin Services admin - Founder + Forum Admini (root)
Şu anda Aktif bir sunucuda takılmıyorum. İlgi Alanı : Web Tasarım, Vbullettin Forum, Google Seo, Google Adsense, Graffik Desing...
Yaptığı İşlemler;
Geveze.Net Web Master departman sorumluluğu yaptım ve yıllarca Sohbetseli.Net'in sunucu sahipliğini yaptım. Bunu daha da uzatabiliriz, Chatfox, Sohbetada, Sohbetet, Ofsohbet, Garantichat,Chatlax, Sohbetmira vb gibi 100'lerce sohbet sitesi sahipliği yaptım.
İrc'deki öz geçmiş;
Aslında yukarda yazmadığım bir çok İRCD sunucu içerisinde görev yaptım. Askimcafe'de Remeo-bxl ile başladığım 2005 sohbet hayatım boyunca bir çok sunucuda görev aldım her zaman ilkem kendi sunucum gibi görerek sahiplenmek oldu ve bu yüzden okulum hep ikinci planda kaldı uzatmalı bitirmek zorunda kaldım üniversiteyi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aynı zamanda sürekli kendime farklı alanlarda web sitesi açarak Google Adsense gelirimi daha da yükseltmeye çalıştım belli bi noktadan sonra öyle bi hale geldim ki Sohbet ve İRCD'den uzaklaştım sebepleri var tabiki Okul hayatı, İRCD üzerinde eski saygı sevgi kalmaması vb gibi. Ama şuan ki geldiğim noktada Google Adsense "Geçersiz Trafik - İçerik için AdSense" olarak 1.758.53 TL kesinti yapılıyor. Tüm İRCD'ye gönül veren ve emek sarf eden arkadaşlarıma, dostlarıma söylediğim hep kendinize bir ekstra oluşturun ve hiç birşey olmasada internet faturanızı ödersiniz dedim inşAllah başarılı olmuşumdur. Şuan sadece kurumsal web sitesi tasarım, seo yapmaktayım ve Cihandevleti.Net Tarih ve Türk - islam forumum ile uğraşıyorum.
Selam ve Dua ile.. |
| |