Konu: HerakLes
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Kasım 2015, 15:56   #8
HerakLes
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: HerakLes

Bu mesajı künye altına atılan yorumlar için kaleme aldım.

radyoda müzik kanalları arasında gezerken hiç tanımadığım ve bi daha dinlesem ayırt edemeyeceğim bi abi şuna benzer şeyler söylemişti:

"hayal kurmak insan hayatının her evresinde var. insan hayal kurmadan yaşayamaz. ama çocuğun kurduğu hayallerle yetişkinin kurduğu hayaller farklılık gösterir. göstermelidir de zaten. 6 yaşında bi çocuğa tanrı dediğin zaman onun şeklini kendi kafasında oluşturur. kuşun uçtuğunu, balığın yüzdüğünü bilir ama kuşu yüzerken, balığı uçarken hayal edebilir. yetişkin insanın ise hayalleri; iyi bir iş sahibi olmak, mevkisinde yükselmek, toplumda saygın bir insan olmak, zengin olmak, gabriella fox'la otel odasında bir gece geçirmek (bunu ben ekledim, çok mu belli oluyo lan) vs.dir. yetişkin insanının kurduğu hayale ulaşması imkansız değildir. gerçekleştirmek için hayal kurar. çocuk için ise hayalini gerçekleştirmek hiç önemli değildir. o sadece hayal kurmaktan zevk alır ve bir başka hayale yelken açar."

eee şimdi hangi [ARGO KELIME KULLANILDI] benim ayarlarımla oynadı da otobüste giderken beşiktaş formasıyla liverpool'a 9 gol atıyorum. (siz bizi 8-0 yendiniz ömrümü yedi bu muhabbet alın size 9 gol [ARGO KELIME KULLANILDI] diyerek. hani 9 tane atıp bırakıyorum, daha çok uzun bu hayal de özeti bu), biten olayların devamını düşünüp kendimle eğleşiyorum. bunun yanında ne işim var, ne sevgilim var, ne bi araba merakım var. bunların olmaması da hiç umrumda değil. bmw ile mercedes'i getirsen ikisinin amblemini birbirinden ayıramam. kadın merakım var biraz ama o da olmazsa [ARGO KELIME KULLANILDI] derler zaten. yoksa o da yok! şaka lan var. yok deyince belki "haa kadına merakı yokmuş" deyip güvenip gelirler diye öyle dedim. yeni taktikler deniyorum en sonunda sevilecek kadın bulucam abi.

neyse burdan anladığımız kadarıyla yetişkin değilim demek ki. zaman çok hızlı ilerledi yetişemedim zaten ben.

bol hayal,halı saha etiketlememin sebebi bu. Böyle oktan boktan hayaller kurduğum için forumda tanınmamda imkansız. Yani beni tanımıyorsunuz bende sizi tanımıyorum. Yani güzel insan o annenin yasakladığı arkadaşda ben değilim. Belki megalomanım belkide hayalperest ama boş vaktimin çok olduğu su götürmez bi gerçek moderatör.

İyi mi yazıyorum ? olabilir..

Farklı mı yazıyorum ? olabilir..

Normalde yazdığım konunun altına yorum atmam pek. Ama künye olduğu için bazı soruları cevaplamak lazım diye düşündüm. Seviyorum sizleri İF'ciler..

Konu KuL tarafından (20 Kasım 2015 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Uygunsuz Kelimeler düzeltildi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet