Merhaba SevgiLi iF Üyeleri
Arkadaşlar Görmüş Olduğunuz Gibi
mIRC Piyango Botu Yapmaya Çalıştım Elimden Geldiğince. Bot Şuan mIRC Tabanlı Şeklinde Kodlanmıştır. Yani
Bu Bot Socket Bot Değildir Lakin En Kısa Zamanda
Socket Olarakta Sizlerle Paylaşacağım
Bu Resimdeki görüntüler Örnektir Daha Gösteremediklerimde vardır onun için deniyerek yıl başı gecesi görebilirsiniz.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Arkadaşlar Geliştirmeye açık bir botdur istediğiniz dilediğiniz gibi kendnize göre editliye bilirsiniz benim elimden bu kadar geldi geriside sizin elinizde artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ayarlamaları diyaloga göre ayarlayın ayarlanmış yerlerle oynamayın hata verdirte bilirsiniz bir kaç kez deniyerek paylaştım hata yok gibi olursada söyleyin bu başlık altından. Açıklama:
Bot hem Unreal Hemde ConferenceRoom Sunucularda Test Edilmiştir Sizin Birşey Yapmanıza Gerek Kalmadı.Yeni Düzenlemeler Yapılmıştır Tarafımca.
Örnek Resimler: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Download Linkleri:
Eklenti olarak güncellendi. Script içinde mIRC.exe yoktur. Rar'dan çıkan dosya içine mIRC 6.35 exe atarak kullanabilirsiniz.