Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Kasım 2015, 16:18   #32
Deep
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yılın IF En İyi Webmaster'i (2015)

Utku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konunun Sabit olmaması çok enterasan bir durum , hosting firmasıdır , yazarıdır vs. 'nin sabit olduğu yerde webmaster ın, tasarım yapan , çizen karalayan insanların olduğu ve en iyisinin seçildiği konunun sabitlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Tasarım ile uğraşan sayısının az olması , bu kategorinin önemsiz olduğunu göstermemeli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].

+ konuya iki isim yazılması vs. biz zaten @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile biriz. iki ayrı değiliz. Benim alıp da onun almayacağı rankı zaten ne ben ne o kabul eder. Bazı arkadaşlar bu iki isim olayına takılmış , takılmalarına gerek yok. Bazı kuralların katti değil istisnai olması gerektiği düşüncesindeyim. İyi olduğumuzu düşünüp dile getiren arkadaşlarada teşekkürler.
herkeze iyi ifler.

Sabit olan konulara iyi bakın, forum yönetimi ve işleyişi ile alakalı konular sabit tutulmuştur bunda enteresan bir durum yok. Elbette "yazar" anketi sabit durumda olacak forum yönetiminde yer almış kişilerdir. ayrıca konu aşağıda diye önemsiz olduğunu nereden çıkardın? bir sürü konu var sabit olmayan ve hepside gereken ilgiyi görüyor. şu ön yargılarınızdan sıyrılın önce. konu aynı bu şekilde konumunu korumaya devam edecek, sabitlenmesini uygun görmüyorum.

Ek olarak açılmış olan anket başlıkları post kasma alanları değil oylama alanlarıdır. görüş ve öneriliriniz var ise ilgili başlıklar veyahut özel mesaj yoluyla belirtebilirsiniz. bunu tüm kullanıcılar için belirtiyorum. diğer konular içinde bu mesajımdan sonra oylama harici yazılmış olan tüm mesajları dikkate almadan sileceğimden şüpheniz olmasın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver