Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15 Kasım 2015, 20:16   #3
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: MHP il başkanlarından Bahçeli'ye destek

siz teşkilatın dışında olduğunuz için bazı şeyleri sadece gazeteden,tvden görerek yorumluyorsunuz...Devlet bey'in yanlışları mutlaka var yok değil..en büyük yanlışı bana göre yumruğunu masaya vurmaması,Başbuğ gibi sert bir bir imajı olmaması..eskiden ülkücü dendiği zaman;haraç alan,çek-senet tahsilatı yapan,sağda solda mafyacılık oynayan tipler gelirdi akıllara Devlet bey'en yaptığı en büyük icraat bu tipleri ülkücü camianın içinden defetmek olmuştur..aksine 99 dan bu yana parti oy oranında yükselişte..son seçimde her ne kadar oy kaybı yaşamış olsa bile...Devlet bey;öğretim üyesi görevinden bizzat Başbuğun talimatı ile istifa edip partinin başına geçirilmiştir..iki oğlu olduğu halde Başbuğ neden böyle bir karar aldı diye düşünmeye gerek yok,oğullarının durumu ortada
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
...şuna emin olun her ne kadar çok değerli kişiler (Sinan Ogan,Oktay Vural,Engin Alan,Yusuf Hallaçoğlu) dava çatısı altında olmuş olsa dahi yeterli değildir...benim görüşüm budur,fikirlere saygı duyarım

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver