* İlk önce belirteyim akpartiyi karalama, iftira gibi bir söz,cümle veya bir olgu paylaşmadım.Gayet açık net resmi rakam ve bilgilerdir.
* İkincisi Hangi cümle ve kelimem de hakarete uğradığını anladın? Türkiye'de yazılan kurumları yazarken mi yoksa ''Ak parti Hükümetini Karalamadan Önce Birazda Beyninizi Kullanmayı Deneyin Belki Çalışır Azda Olsa.'' Hakaretini alıntı yaparken mi? @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bey Karar versin.
*Benim kimseyi ezdiğim yada kimseye maşa olduğum yok Ayrıyeten Forum yöneticileri ciddi anlamda sana müsamaha gösteriyorlarmış.Gerçi korkunun işaretidir gerçeklere hakaretle cevap vermek,çok mu korktunuz Tek parti olamayacakalar diye?
*Benim zoruma giden bir şey yok zira iki saat içinde açıklanan seçim sonuçlarının doğruluğu da nasıl yapıldığı da tartışılır.
*Ben Atatürk bir kurum veya kuruluşu elden çıkarmamıştır demedim yapabilir en doğal hakkı ki o kurdu.O dönemlerde cami gibi değerlerimiz ne amaçlarla kullanıldığı bile belli değilken yapılan bir yanlış görmüyorum ben.
*Cumhurbaşkanı Mülteciler, açlıkla,susuzlulukla imtihan olan ülkeler için diğer ülkelere laf ederken şu müsrif krala niye ses çıkarmıyor/sunuz.Yok onlar müslüman dimi bizim gibi geçim memleket derdinde olanlar ateist oluyoruz.Azizim bırakın bu işleri ve mahşer günü hak yiyen çalan yalancıları niye desteklediniz diye sorulduğunda önceden de yapılıyordu dersiniz.
**Hırsıza,Katile oy çıkmaz bizden,içimiz rahat korkumuz yok Allah'tan başka.Türk Ulusu varolsun.