asıl zulum bagımsız bir millet olmamızı saglayan, bize bir bayrak bir benlik kazandıran sahane liderimize ''Mustafa Kamal yıllar önce bugun öldü'' acıklaması ile vefat yıldonumunde saygısızlık edilmesidir.
rtuk'e sikayet telefonları yagdıranlardan biride bendim. ne kadar bir para cezası verildigi belirtilmemis. yapılan terbiyesizlik icin bir miktar ben koyamazken bu sekilde gecistirilmesinden hosnut olmadım. yurtdısı liderleri/basını Mustafa Kemal Atatürk'e hayranlık duyarken Türkiye Cumhuriyeti'nde yasayan nankorlerin hadsizligi beni cileden cıkarıyor
|
Alıntı: |
Unesco'nun Atatürk'ün tanımını:
"Atatürk ululararası anlayış, işbirliği, barış yolunda çaba göstermiş üstün kişi, olağanüstü devrimler gerçekleştirmiş bir inkılapçı, sömürgecilik ve yayılmacılığa karşı savaşan ilk önder, insan haklarına saygılı, dünya barışının öncüsü, bütün yaşamı boyunca insanlar arasında renk, dil, din, ırk ayırımı göstermeyen, eşi olmayan devlet adamı, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu."
|