@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - cok eskilerden tanidigim, iyi niyetlidir sizinle konusmaya basladi mi bilinki o sohbetin ilerleyen kisimlarinda kesinlikle yootube komedi videolarini da goreceksiniz.Link atar taklidini yapar hem kendi guler hem de sizi guldurur.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Anne oldu o artik eli opulesi.Sicakkanli, saygili.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Kardesim gibi. Sohbetimiz guzel akici oluyor. Biraz sinema, biraz moda, biraz sac bakim vs.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskiden bir @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] vardi, kayiplara karisti. Iyisindir umarim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskilerden, is gucte sanirim pek buralarda aktif gormuyorum. Hayirli bir arkadas, dosttur. Arar sorar, cogumuza gore, bana gore de en vefali o.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yeni tanistik yazarmis, sakin duruslu bir yapisi var.Yazilarina gore demem gerekirse, oldukca sadik sadakatli biri.Hayirli tezkereler sana.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Tanimiyorum, uzaktan uzaga sıklıkla gordugum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Eskiden sohbetimiz varmiydi bilmiyorum hatirlayamadim ama nick epeydir forumda mevcut.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bir var bir yok.Cok sohbetimiz olmasa da hal hatircidir saolsun.