Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 17:10   #29
ZekiCan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni nesli nasıl yetiştireceğiz bunu dert ediyoruz.?

Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Parlaklıktan kastın nedir tam olarak? Ya da neye göre parlak günler? Kime göre parlak günler? Bana göre de Cumhuriyet Tarihi'nin en karanlık günlerini yaşıyoruz.

Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve değerli eşi, yengem @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önceden senin gibi düşünüyorlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bu konu hakkında sohbet etme fırsatım oldu ama yazıdan anladığım kadarıyla sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için de aynı durum söz konusu. Şimdi sana soruyorum; bir insan yanlıştan doğruya mı gider yoksa doğrudan yanlışa mı? Bence şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekenler Türkiye'de her iki kişiden birisi dediklerin ve bu ülkeyi bu sona hazırlayan insanların verdiği oyların yanlışlığıdır.

Umarım anlarsın diyeceğim ama sanmıyorum...

Parlaklıktan kastım bu ülkede hayal edilemeyecek projelerin bugün gerçekleştiriliyor olması ve proje maliyetlerine baktığımız zaman bu daha açıkça görülmektedir.Sinop ve Akkuyu nükleer santrallerinin toplam maliyeti 42 milyar $ , senin gibi dar düşünen insanların isminin ne olacağını tartıştığı 3.havaalanı projesi ise tam olarak 36 milyar $ ,Kanal İstanbul projesini söylemeden geçemeyeceğim onun maliyeti ise 15 milyar $.
İnsan yanlıştan doğruya mı yoksa doğrudan yanlışa mı gider diye sormuşsun;doğru ve yanlış kavramı her insan için farklıdır ve hangi yöne gideceği tercih meseledir.Senin matematikle aran baya kötü anlaşılan her iki kişiden birisi diyorum (%50) sen hala düşünmesi gereken kişiler bunlar diyosun.
Ben sana anlarsın bile diyemeyeceğim , ihtimal dahilinde bile değil.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver