Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 10:50   #25
muptelasiyim
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni nesli nasıl yetiştireceğiz bunu dert ediyoruz.?

- Öncelikle @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşım bu güzel olayın özeti için sana yazdıklarından dolayı teşekkür ediyorum..

Bugün herkes haklı herkes doğru , kimse yanlış değil. Yapılan birşeyler var yitirilen koca bir yığın var. Kaybedilen benlik , pire için yakılan yorgan var. Kimse bugün oturup da yarın çocuklarımız için bunların geleceği ne olacak diye kaygıya düşmüyoruz. Neden ileriyi görmek istemiyoruz.? Bugün işimiz hal oldu yarına Allah kerim ; Yok öyle şey arkadaş! sen bugünün için şükür edecek yarının içinde çaba gösterecek sahip çıkacaksın. Soruyorum size bu nesile ilerisi için ne bırakacaksınız? Bir oy uğruna giden onca şehitlerin olduğunu mu ? Yoksa sırf bu şehit ailelerin '' ülkede terör bitsin artık deyip , isyan ettikleri insanlara oy vermelerini mi '' anlatacağız? yada hala gözümün önünden gitmeyen, gazi olmuş bacağın da ki protezi geri isteyen devleti mi anlatacağız? Peki hala ülkede başörtüsü sorunu olmadığını zihniyet sorunu olduğunu ve hala başörtüsü üzerinden siyaset yapıldığını mı anlatacağız? söylenecek çok şey var. Evet doğru yapılan şeyler de var görmezden gelinemez amma velakin bir verip 10 almak hak yemek değilmidir.? Hepimiz Müslümanız ( Elhamdüllillah ) bunun diğer tarafı var diye düşünülmüyormu? Korkuyorum gerçekten gelecek kaygım endişelerim var. Dilimden şükür eksik olmuyor fazlasında da gözümüz yok hamd olsun. Amma velakin gelecek nesil sizde nasıl geleceğe ışık olabilicek , bizler onlara karanlık oluyorken.?

Yapılan her postdaki fikire saygım sonsuzdur. Bu ülkede tek sorun zihniyet sorunudur. Ve bu önü arkası kesilmeyecek bir şekilde yayılmaktadır. Allah sonumuzu hayır etsin.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver