Cevap: Kılıçdaroğlu: Bunlar sözde CHP'li
bizim Gaf kralı iş başında yine valla iyi ki bir parti taraf değilim yoksa burada çok tartışma çıkardı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bu adama bir konuda acayip uyuzum onunda sebebini söyleyim.. bir gün haberleri izliyorum buda gaf kralı ya spiker gitti buna sordu sayın kılıçdaroğlu siyaset hayatınızda kimi örnek alıyorsunuz dedi ? adamda ki Cevap rahmetli inönü bülent ecevit ve deniz baykal? bukadar mı ? evet bukadar peki sana bu partiyi kuran türkiyeyi türkiye cumhuriyeti yapmış şuan onun sayesinde liderlik yaptığın Atatürk'ü örnek almıyorsun da inönü ecevit baykalımı örnek alıyorsun Spiker zaten şoka girdi ya ulu önder Atatürk diye sorunca hee evet bir de Atatürk var dedi. bu gaftan bir iki hafta sonraydı sanırım parti içinde sıkıntılar yaşanıyordu ve toplantı gündemi söz konusu idi yine soruldu işte chp şöyle böyle falan filan spikerin yine bir sorusuna gerekirse parti amblemini değişiriz dedi yine ben şok hemen sosyal medyadan yazdım buna sen 6 ok'un anlamını bilerekmi amblemi değişiyorsun dedim? okadar sinirlendimki sövüp sayasım geldi edebim el vermedi şuan chp'nin başındaki şahıs Atatürk'ü örneklerinin arasına koymayıp kaldı ki en başta onun ismini vermesi gerekirdi çünkü her şeyde Atatürk'ün arkasına saklanıyor ve yetmiyor 6 oku değişiriz gerekirse diyerek Atatürk'ün ilkelerine resmen hakaret ediyor? heyy gidi türkiyem heyy ne günlere kaldık daha 6 okun Atatürk'ün ilkelerinin anlamını taşıdığını bilmeyen bir toplumla iç içe yaşıyoruz ne diyim ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cum siyaset polemiklere yol açar bence bida böyle konu açmayın :P
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
|