Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 00:10   #18
Erva
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bahçeli Baş vermem geri adım atmam

yorumlar gerçekten çok güzel iyi tartışma ortamı oluşturulmuş. hiç bir parti mensubu değilim belirli bir partiyi benimseyemiyorum. hiç bir parti lideri bir diğerinden daha temiz değil herkesin zamanında hataları olmuştur yanlış kararlar almış olabilir fakat bu insanlarda tek başlarına bir karar almıyor illaki parti grubundaki arkadaşlarının etkisi altında şöyle olsa daha iyi olur sözlerininde etkisinde kalabiliyordur onların 7/24 yanlarında değiliz planlarına şahitlik yapamıyoruz benim mhp için üzüldüğüm bir nokta var partinin dava arkadaşlarının davayı satmaları oldu.. tuğrul türkeşin akpye geçmesi reis dediğiniz adamın akpye oy toplaması vs. Dava nerde? Muhsin yazıcıoğlu gibi abdullah çatlı gibi adamların davalarına ihanet edenler oldu bu partide... tuğrul türkeşte başbakan yardmcısı olsunda rahatlasın asıl koltuk sevdalaları bence başka partilere kayanlardı.. Chpye girmek dahi istemiyorum Gaf kralı Akpye değinmiyorum bile ... Mhp ye de çok iyi demiyorum tamamen tarafsız bir beyan oyuzden siyaset çok karışık sizler partilerinizin davasını güderken partiden biri çıkar davasını satar demem o ki bunların ne yaptığı belli değil birbirinizi kırmayın

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver