Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 00:02   #17
MoHaC
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bahçeli Baş vermem geri adım atmam

Coder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sağdan soldan duyma ? yaşadığım kulaklarımla duyduğum gözlerimle izlediğim birşeyi sağdan soldan duyma izleme gereksinimi görmüyorum ben hangi partilisiniz merak ettim şimdi 22 banka batırıp 47 milyar dolar zarara uğratan mhpmi yoksa sskyı batıran chpmi? ilk önce aynaya bakıp kendinizi yargılayın sonra başkasına çamur atın.

valla haram yemeyen,kul hakkı yemeyen,fakir fukaranın boğazından çalıp eşinin dostunun kasasını doldurmayan partidenim ben arkadaşım...22 banka 47 milyar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
gerçekten sizin matematikle ilgili sıkıntınız var..hoş 1 milyar ağaç diken bir lideriniz varsa sizinde hesap kitap konusunda sıkıntınız olması gayet normal...daha akşam haberlerde izledim 133 tarım ürününü ihraç ediyoruz...duyma izleme konusuna gelince bizde duyduk izledik ayakkabı kutularını,milyoncukları,toprağa gömülen silahları,bombaları...işinze gelene eyvallah gelmeyene yallah... ben sana ve sen gibi zhiniyette olan kimseye cevap vermem artık..cahille tartışmak beni yıpratıyor
Allah çarşınıza göre pazar versin...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver