Konu: Çözüldü Websiteden Bota baglanma
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Kasım 2015, 00:01   #1
KuL
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Websiteden Bota baglanma

Merhaba Arkadaslar & Ustalar , Hocalar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Son zamanlarda bi Radyo üzerine birseyler deniyorumda, söyle bir Sorum olucakti.

Radyo Sitelerinde artik Istek Paneli gayet dogal birsey. Ama ister istemez IRC ile Radyo karisinda, DJ ler üsengec oluyor.

Hep #Radyo hem #dj hemide ayriyetden WEB ISTEK Paneline bakmaya üseniyorlar, yada cok geliyor (bilemiyorum).

Daha önce böyle birsey yapilmisti, Yanlis Hatirlamiyorsam Toprak tarafindan. Ancak yapilali uzun zaman olmus ve Linke ulasilmiyor.

Benim söyle bir Sorum var, basit bir Istek paneli yapip yada Googlede ücretsiz Istekpaneli sunan yerler var.

Onlarda acip, sonra o Istek Panellerini beli araliklarla Mirc Botuyla güncelleyip yenileme oldugunda IRC de bir kanala (#dj) kanalina aktarma olayini görmüstüm/ögrenmistim (Feragat Hoca tarafindan).

Ve Merak etdigim olay su, benim gördügüm yada aklimda kalan genelde hep MIRC Botu calisiyordu.

Yani bi eventle yada timer ile BOT kendisi siteyi refresh edip bakiyordu birsey varmi yokmu diye.

Acaba, Website icinde olsa yani biri istek paneline giriyor.

Tam olarak o nasil olur bilmiyorum, ama php ile iletisim formu gibi birsey yapilip. O doldurulunca "Gönder" e basinca WEBSITE bunu BOTA göndermesi mümkünmü ?

Yani istekler.php yada ne bileyim website.com/istekler gibi yerde beklemesi degilde, direk bota gönderilip oda kanala yazmasi mümkünmü?

Eger mümkün ise, ne tür Eventle calisiyor bu. Genelde mircde Sockopen , Sockread ile araniyor/bakiliyor sitelere. Ama Siteler hangi eventle Mirclerle iletisime gecebiliyor.

Konu KuL tarafından (21 Kasım 2015 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan