|
Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ongun'cum sana oy veremediğimi, ailemin verdiğini söyledim. Mümkün olsaydı benim de vereceğimi de.
+ Korkmayın çevremde gördüğüm kadarıyla yeni nesil arasında tüm baskılara(!) rağmen alkolik ve kızlı-erkekli takılan bireyler de mevcut. Siz de çocuklarınızı bu doğrultuda yetiştirirsiniz. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. İnadına mini etek ve dekolte giydirirsiniz kızlarınıza... |
Selin'cim, bana RTE'ye körü körüne bağlı olmadığını, yeri geldiğinde Taner Yıldız'ı falan eleştirdiğini, RTE ne biçim üslup kullanıyor diye sorguladığını, tam olarak AKP'li olmadığını, doğru bildiğini savunduğunu söyledin; AKP'ye de oy veremediğini söylemedin oy vermedim dedin, ama ben o kısmı yanlış anlamış da olabilirim. Sonuç olarak makarna-kömür mevzusu hiçbir fikriyatı olmayan insanlar için geçerli, senin düşüncelerin AKP doğrultusunda olsa bile eleştirel yaklaşabildiğine göre "sorun yok" derken yukarıda bunu ifade etmeye çalışmıştım.
AKP'li olmayanların alkolik, edepsiz
vb. biçimde (senin şu an yaptığın gibi) nitelendirilmesi nasıl yanlışsa AKP'ye her oy verenin de kömür ya da makarna için oy verdiğini savunmak yanlıştır. Ben bu noktada objektif olabiliyorum, umarım sen de RTE gibi AKP'ye oy vermeyenlerin tamamının din düşmanı, ahlaksız, edepsiz olduğu sanrısına kapılmazsın. Senin dobralığını hâlâ seviyorum ama sapla samanı ayıralım.