Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Kasım 2015, 17:10   #15
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bahçeli Baş vermem geri adım atmam

Coder Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Şimdi sen neden bahsettin anlamadım ? 1999 yılında öcalanın asılmaması için oy veren parti liderimi çok onurlu ? Kaldıki öcalanın asılmaması için yasa çıkaran parti liderinden bahsediyoruz sen git onu 15 20 yaşındaki veletlere anlat zamanında ne halt olduğunu gördük o senin parti liderinin .

Yeri geliyor bizde burdan kötülüyoruz Devlet bey'i ama bu konular için değil. Bazı fikirleri tercihleri için. Biz, bize düşmediğini bildiğimiz halde eleştriyoruz.

Bak şunu unutma.
Zamanı gelse, biri çıksa liderlere ailenmi vatanın mı diye sorsa. Devlet beyden başkası vatanım demez. Çünkü bu kutlu davanın liderinin anasıda, babasıda, aileside vatan.

Dert keder yaşatmamak için aile kurmamış olan sayın Devlet Bey'e bu şekilde suçlama yapamazsınız.
Ülkücüler bu vatanın yetim evlatlarıdır. Vatan lehine istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bu birtek bizim özümüzde vardır. Bunu bize önce Başbuğumuz, sonra Liderimiz aşılamıştır.

Unutma ki, apo denyosunu yakalayan ekibin başında da Engin ALAN vardı. Önveki dönem MHP MV.

Kısaca,
Yanlışları illaki vardır. Ama bu vatan aleyhinde değil.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gereken cevabı vermiş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver