Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2015, 23:19   #7
Hayalet
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni nesli nasıl yetiştireceğiz bunu dert ediyoruz.?

Şimdi iyi günler asıl tehlike çocuklarımızı bekliyor yapılan hatayı onlar daha kötü yaşayacaklar çevremden biliyorum istikrar olmadığı için dövizdeki dalgalanmalardan korktukları için kardan zarar edecekleri için kendini çok düşünen ama geleceği düşünmeyipte burada bunları yazmamıza sebep olan bir çokkk tanıdığım var onlara zaten hakkımı helal etmiyorum hele gene o koltuğa yapışan liderler varya onlara gene hiç etmiyorum işim gereği çoruma gitmiştim orada gördüm imam hatip lisesini birde yanındaki fen lisesini biri osmanlı mimarisi katlar yükseliyor 50 metre yanında cami var ama okulun içindede ayrıyetten inşaatı süren bir cami var diğeri ise bildiğin eski bi yapı ne bir yatırım yapılmış nede başka bir şey bu okulların birinde bilim adamı yetiştirilecek diğerinde ise okulunu bitirip imam hatip diploması ile istediği yere rahatça girebilecek kişiler yetiştirilecek halde böyle olunca ister istemez düşünceler kafamızı yormaya başlıyor fazla geç kalmadan gözlerdeki perdelerin açılması dileklerimle

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver