|
ZekiCan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Türkiyede oy kullanma hakkına sahip her 2 insandan 1 tanesi Akp'yi bu ülkenin geleceği olarak görüyor ve oy veriyorsa artık sapkayı önüne koyup düşünme zamanı geldi geçiyor bile.Geride kalan 13 yıllık süreçte bu ülke en parlak günlerini görmüştür ve görmeye de devam edecektir.Evet haklısın hedef 2023 ve bu hedeften şaşmadan yola devam.Saygılar.
|
Parlaklıktan kastın nedir tam olarak? Ya da neye göre parlak günler? Kime göre parlak günler? Bana göre de Cumhuriyet Tarihi'nin en karanlık günlerini yaşıyoruz.
Sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve değerli eşi, yengem @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önceden senin gibi düşünüyorlardı. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile bu konu hakkında sohbet etme fırsatım oldu ama yazıdan anladığım kadarıyla sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] için de aynı durum söz konusu. Şimdi sana soruyorum; bir insan yanlıştan doğruya mı gider yoksa doğrudan yanlışa mı? Bence şapkayı önüne koyup düşünmesi gerekenler Türkiye'de her iki kişiden birisi dediklerin ve bu ülkeyi bu sona hazırlayan insanların verdiği oyların yanlışlığıdır.
Umarım anlarsın diyeceğim ama sanmıyorum...