@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kesinlikle sana katılıyorum her konuda.
Açıkcası akp eline kitap alip iki namaz kıldı başörtülüleri savundu, liderliği kaptı.
3 5 yol yaptı bizim paramızla dediki : Ben yaptım sizler yapamadınız.
bizim paramızla kö
prü yapıyor : Dediki siz değil ben yaptım.
havalimani yapıyor bizim paramızla : Dediki siz değil ben yaptım.
Bunlar başkanlık koltuğundan inmemek için göz boyama idi.
hani bizler müslümanız ya elhamdurullah soruyorum size.
müslüman'lıkda Hak yemek varmıdır?
hırsızlık varmıdır?
ben bir iş yerinde 15 yere koşturup üstelik defalarca firca yiyip aldığım para 1000 lira, iş veren 2,500 benim sırtımdan kazanıyor. Taşören. Müslümanlık'ta aç insanın sırtından o insanı döverek çalıştırıp köle yapıp kazanmak varmıdır?
müslümanlıkda Hak yemek varmıdır?
Soruyorum size akp'liler : Recep Tayyip erdoğan , Başa gelmeden önce zenginmiydi?
Başa geldikden sonra nasıl zengin oldu?
Başa gelmeden önce Aç bir çift'ciye ekmeye muhtaç bir ciftciye Al an.anı git dedi.
Ciftcileri kovdu, herşeyi kendisi el koydu, kuş giribi dediler yalandan millete serumdan alınan şırınga ile iki iğne vurdular insanlara, 3 5 tavuk öldürüp yaktılar.
Bütün tavukları ve yumurtaları kendileri alıp italat yapmaya başladılar hemde organik değil.
İğnelerle büyütülmüş tavuklar yumurtalar.
Ben 1000 lira maaş alıyorum. Bir pantolon 55 60 liradan başlıyor 3 Tane pantolon alsam? 50'den hesaplasak 150 lira.
Bir kazak alsam 25 liradan 3 Tane? 75 lira.
1 Tane mont alsam 100 lira. Toplam = 275 lira.
Geriye kaldı : 725 lira.
Ev kiraları : 500 600 lira.
Tayyip derki : 3 Çocuk yapın !!!
Biz derizki : Bu parayla 1 Tane yapmaya bile korkuyoruz..
Hadi 3 Tane çocuk yaptık, okul'dan önce bez, mama, elbise masarafları : Borç.. ''Borç birikir borcumuz olduğu kişiler, Paramızı ver paramızı ver kapyı yumruklar.''
Okul Cağı, okula borc, defter kalem silgi cilt okul parası bilmem ne parsı örnü parası. : Borç...
AKP'ciler Sizler ve bizler müslüman insanız değilmi? peki bu durumu göz göre göre neden dur demiyorsunuz?
Allah allah diye kitap okuyoruz değilmi? namaza gidiyoruz? ama hepsi boş nedenmi okadar şeyi bildiğiniz halde hala ve hala akpartinin çalmasını engellemiyorsunuz..
Bir ekmek 1 lira. 1300 lira zam yapcaz dediler 1300 lira zam olduğu zaman ekmek 1 lira 50 kuruş olmasın?
Peki başörtülüler size diyorum : Bir okula Başörtü ile girmek yasaktı artık serbest oldu.
Bir şapkali veya kepli bir öğrenci neden bir okula giremiyor yasaklı? onlarda girsin şapkayla keple sınıfa? Ha başörtü ha şapka ne fark ederki?
Açıkcası herşeyi saptırdınız.
Ben size birşey söyleyeyimmi? Elhamdurullah müslümaniz Fakat Türkiye artık müslümanlıktan çıkıyor görmüyormusunuz?
Giyinen elbiseleri, kızların ettiği küfürleri, erkeklerin kız gibi davranmaları, allah dediğimiz zaman üfff yinemi yaa beni allah biliyor gerisini boş ver zihniyeti ile sokaklarda gezenler.
Hangi tv kanalı özel günler haricinde ilahi veya dini islami şeyler yayınlıyor?
Tv kanalı açtığında karşımıza cıkan : öpüşme sevişme aşk meş bilmem ne reklamları.
Akp güzel yapıyor, özgür ülkeyiz özgür kalacağız fakat müslümanlıktan çıkıyoruz farkındamınız?
Çoğu kişiye sor 4 halifeyi bilmez, subhaneke dua'i bilmez
Akparti yapıyorum diyor ama.... Müslümanlık bitiyor türkiyede !! haberiniz yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.