Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2015, 17:49   #13
Coder
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bahçeli Baş vermem geri adım atmam

MoHaC Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
siyaset yapmak için biraz dansöz olmak gerekir..yeri geldiğinde çark etmek,kıvırmak gerekir...verdiği sözleri tutmamak,taahütlerinden vazgeçmeyi gerektirir..ve maalesef ki Devlet bey bu sıfatların hiç birini taşımıyor..koltuk sevdası denmiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
koltuk sevdası peşinde olan adam; davasından vazgeçip gider pkk yardakçılarıyla hükümet kurardı,koltuk sevdası olan adam öcalan denen caniyi asmadıkları için hükümeti bozmazdı...ajan olduğu söylenmiş...vatan millet bayrak aşkıyla ve bu aşk uğruna verdiği mücadele için yuva kuramamış birini itham ederken haddinizi bilin...siyaset yapmak için çok namuslu ve çok onurlusun Devlet bey...

Şimdi sen neden bahsettin anlamadım ? 1999 yılında öcalanın asılmaması için oy veren parti liderimi çok onurlu ? Kaldıki öcalanın asılmaması için yasa çıkaran parti liderinden bahsediyoruz sen git onu 15 20 yaşındaki veletlere anlat zamanında ne halt olduğunu gördük o senin parti liderinin .

Konu Coder tarafından (08 Kasım 2015 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet