Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Kasım 2015, 07:58   #283
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Öğrendim ki ?

Insanlarin cikarlar icin nasil degisebileceklerini cikarina gore hareketler sergileyip kotu olabileceklerini ogrendim.Dogrusu ne olursa olsun umursanmayan yalanlar uzerine kurulu iliskilerin samimiyetsizligini ogrendim. Samimiyetin icin samimiyetsizlik ogrendim. Adina ask denilen hissin aslinda herkese ayni siddet ve olcude duyulabileceklerini gordum ogrendim. Ne kadar okursan oku neyi ne kadar gorursen gor kendilerine ozguveni olmayip kendi dusunceleri yerine baskalarinin sozlerine gore hareket edebileceklerini ogrendim. Gercek sandigin seyin aslinda bir oyundan ibaret olabilecegini ogrendim. Paranin one gecebilecegini ogrendim. Her pisligi yapip en temizi diye adlandirdiklarina yonelmelerini ogrendim. Sanalin bu derece durus bozabilecegini ogrendim. Sozlerinin arkasina siginamayislarini ogrendim. Dini alet edip inancsiz hareket edebilislerini ogrendim. Gercegi gormekten korktuklarini, nasil kacislar yapabileceklerini ogrendim. Insanlari idare etmek adina kendi benliklerini bozan kanibozukluk yapabilenleri ogrendim. Saf gibi gorunup silah olarak duygularini kullanarak insanlari kandirabilislerini ogrendim. Kendilerni kandirdiklari bu duygular icinde surekli melankoliklesecebileceklerini ogrendim. Anlamsiz anlasmalari ogrendim. Bunca yazdigim seyin icinde aslinda insanlarin sanalin en dip kor noktasina kadar nasil dustuklerini ogrendim.Yuz olsa utanmayacaklarini ogrendim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan