Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?
| Aragorn Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Alevi olmanız, CHP ye oy vermeniz bir eksiklik değil tabii ki,
Fakat sizin gibi bu uğurda bilgi sahibi olan insanların etrafındakilerede ışık olması gerekiyor.
Şuda kabul edilmelidir ki, CHP'den hdp'ye çok oy gitti. Bu kökeni Mustafa Kelam ATATÜRK'e dayanan ve tabanı Cumhuriyet olan bir partiye hiç yakışmadı.
İşin kısası MHP ve CHP AK PARTİ'yi tek başına iktidar yaptı.
Ben milliyetçiyim, Aşırı milliyetçi. CEM evinede gittim, Camiyede gidiyorum. CEM evinde TÜRK bayrağı olmadan ibadet yapılmıyor. İşte o Türk bayrağına saygısızlık etmeyecek Lider gerekiyor bence CHP'nin başına. 2 kesimede hitap edebilecek Lider.
O zaman CHP var diyebilirim.
| Kılıçdaroğlu'da alevi. Zaten o yüzden istenmiyor. CHP'den HDP'ye oy gittiği doğru. Normalde bizim elimiz CHP den başka partiye gitmiyor ama ne yazık ki taktik icabı bazı CHP liler verdi. Çok yakınımdan da verenler oldu kızdım da ama napalım içimiz acıya acıya verdik yeter ki gitsinler dediler. Bu yüzden CHP hiçbir zaman hakkettiği oyu alamıyor. İlla kükreyen tehtid saçan liderler mi olması lazım seçim kazanabilmesi için partilerin onu da bilmiyorum. Ama KK nin pasif kaldığı doğrudur. İstifa da etmesi gerekir. Ama edince yerine Muharrem İnce gelecekse hiç etmesin daha iyi. İyi bir siyasetçi ama o da lider olamaz. Gerçek bir lider ancak gençlerin içinden yeni bir yüz olur diye düşünüyorum. O zamana kadar AKP ye mahkumuz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ 'S'ev, sanki hiç incinmemişsin gibi ... |