Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Kasım 2015, 09:55   #40
Aragorn
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?

Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Tutturmuş gitmişsiniz bir CHP zihniyeti. Allah aşkına ikinci bir cümle bile üretemiyorsunuz. Sen daha Rabbimizin ilk vahiysi "Oku" dan bihaberken bana din dersi veremezsin bu birincisi. İslamda bir başkasının dinini sorgulamak yoktur bunu da bilmiyorsun sanırım bu da ikincisi.

"İmam Gazalî gibi büyük alimlerin çizgisi şudur ki; bir insanda yüzde doksan dokuz küfür ihtimali olsa, buna mukabil bir tek iman ihtimali olsa, bu adamı küfürle suçlamak büyük bir günah olur. Çünkü, küfür gibi görünen bazı davranışların arka planında küfür niyeti değil başka niyetler de yatabilir."

CHP ye oy veriyorum bunu herkes yıllardır bu forumda biliyor zaten. Ayrıca mezhep olarak aleviyim ve dinim çok şükür İslam. Biz Allah Muhammed Ya Ali deriz. Kitabımızdan bir alıntı yapayım sana.

Siyuti ve diğerleri bu ayetin tefsirinde İbn-i Abbas'a istinat ederek şöyle rivayet etmişlerdir: "De ki: Ben buna (tebliğime) karşılık yakınlarıma sevgiden başka sizden bir ücret istemiyorum" ayeti nazil olunca, -insanlar- ya Resulullah! sevgileri bize farz olan yakınlarınız kimlerdir? diye sordular. Bunun üzerine o hazret, "-Yakınlarım- Ali, Fatıma ve onların iki oğludur" buyurdu.

Daha bunu bile başaramayanlar AKP ye oy verenlerdir desem sana ben de günaha girmiş olurum. O yüzden sorgulamak istemiyorum. Lakin daha yas günü Hz. Hüseyin ve Hz. Hasan için yas tutmayanların, Ramazan'da karnı aç yatan onca yetim varken zengin sofralarda iftar yapanların burda dinle insanları ezmeye çalışması da ağrıma gidiyor yalan değil.

Son olarak Hz. Ali'nin bir sözü ile sana son cevabımı vereyim.

Hiçbir zaman cahil bir insanla tartışmayı kazanmadım. Hz. Ali

Alevi olmanız, CHP ye oy vermeniz bir eksiklik değil tabii ki,
Fakat sizin gibi bu uğurda bilgi sahibi olan insanların etrafındakilerede ışık olması gerekiyor.

Şuda kabul edilmelidir ki, CHP'den hdp'ye çok oy gitti. Bu kökeni Mustafa Kelam ATATÜRK'e dayanan ve tabanı Cumhuriyet olan bir partiye hiç yakışmadı.

İşin kısası MHP ve CHP AK PARTİ'yi tek başına iktidar yaptı.
Ben milliyetçiyim, Aşırı milliyetçi. CEM evinede gittim, Camiyede gidiyorum. CEM evinde TÜRK bayrağı olmadan ibadet yapılmıyor. İşte o Türk bayrağına saygısızlık etmeyecek Lider gerekiyor bence CHP'nin başına. 2 kesimede hitap edebilecek Lider.

O zaman CHP var diyebilirim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver