Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Kasım 2015, 12:13   #19
Ankaralı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: CHP, MHP ve HDP Genel Başkanları öz eleştiri yapıp istifa edecekler mi?

Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türk Milleti diye genellemeyelim. Çünkü ben AKP oy verenlerin Türk olmadığını düşünüyorum. Zira Atatürk'ü kabul etmiyor %50si
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Twitterlarından 29 Ekimi yas ilan edip 10 Kasımı bayram ilan ediceğiz diyen zihniyete Türk Milleti demek büyük saygısızlık olur. Ama evet cahil bir toplumun kararıdır. Saygı da duyuyoruz.

Akp ve onu seçen seçmene bu kadar sevgi beslemenin sebebi nedir bilemiyorum ama, ona oy verenlerin Türk olmadığını düşünmenle, HDP ye oy verenlerin Kürt olduğunu düşünmek aynı şeyin laciverti.. 7 Haziranda İnsanlar Nasıl ki HDP ye oy verirken Kürtlük derdiyle, CHP ye oy verenler Atatürkçülük, MHP ye oy verenler ise Milliyetçilik derdinde oy vermediler ve bir strateji benimsedilerse, AKP ye oy verenlerde Aşırı islam düşkünlüğü ya da RTE yi peygamber falan görerek vermediler. Elbette her oluşumun içinde "aşırı" olanı var. Mesele kimin nereye oy verdiği değil, Körü körüne oy verip vermediğidir. HDP Kürtlüğü, CHP Atatürkçülüğü, MHP milliyetçiliği, AKP islamı savunuyor diye oy veren akılların tamamı cahildir. Hiçbir partinin savunduğunu iddia ettiği şeye inanmam, Kürt partisi diye HDP ye oy vermemezlik yapmam, Atatürkçüyüm diye de gidip CHPye oy vermem. Benim milliyetçiliğimi bir parti ispat edemeyeceği gibi, dinimi de Akp koruyor diyerek oy vermem. Eşim CHP ye oy verirken ona tepki göstermeyip saygı duyacağım gibi ben AKP ye oy verdim diye de akıl veren, benden zeki olduğunu düşünen insanlara da saygı duyarım (Düşünce özgürlüğü var memlekette!) . Muhalefetteki partiler ne zamanki dönüşüm içine girer, gider oyumu veririm. Şahsi kanaatim Selahattin Demirtaş'ın savunduğu ilkeler bana göre hatalı olup eğer ki CHP nin başında olsa gider oyumu verirdim. Bana göre AKP nasıl tek başına iktidar oldu, CHP neden yine ana muhalefette kaldı diye düşünürken Milliyetçi sağ bir partiye suç yüklemek yerine herkes payına düşen suçu kabullenip o koltuğunu bırakmalı. Bizim memlekette liderler koltuklarına bu kadar sıkı sıkıya oturdukları sürece, üzgünüm ama sende bu cahil saydığın toplumun içinde yaşamaya devam edeceksin gibi görünüyor.

İşin Özü... Suçlu olan seçmen değil, seçilmesi istenilen liderlerdir...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet