Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02 Kasım 2015, 14:17   #15
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2015 Türkiye Genel Seçim Sonuçları: Adalet ve Kalkınma Partisi %49'la Tek İktidar!

Ezgi Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Devlete ortak koşanlar devleti kuranlar olamaz. Ancak onu ve sistemini değiştirmeye çalışanlar olabilir. Bu da tam anlamı ile kim ortadadır. Atatürk o kadar ileri görüşlü imiş ki bu olacakları görmüş ve Allahtan anayasımızın ilk 3 maddesini değiştirilemez kılmış. Yoksa onun kurduğu ülkede böyle pervasızca konuşanlar şimdi bizi nasıl felaketlere sürüklerdi. Yine ona müteşekkiriz.

Burası bir forum olduğu için siyasi tartışmalardan uzak durmayı yeğleyen birisi olarak bu yazınıza cevap vermeyi uygun gördüm.

1.si Devlete ortak koşanlar bellidir gülen hareketi, hdp ve uzantılarıdır. Ben devleti kuranlar diye bir şey belirtmedim yazımı çarpıtmayın isterseniz. ATAMIZA minnet borçluyuz.

2.si Sanırım CHP'lisiniz Genel başkanınız KK zaten değişmesinden yana bence ilk önce genel başkanınızı bir değiştirin.
(hdp ile yakınlığı ile bilinen imc tv ye geçen hafta verdiği beyanata bakarsınız bunu görmüş olacaksınız)

3.sü bu ülkede %70 herkes CUMHURİYETE sahip çıkıyor merak etmeyin.

4.sü Hala bu seçimde kendisini başarılı gören kişinin kesinlikle bir doktor nezaretinden geçmesi lazım.

iyi forumlar dilerim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver