|
Ecrin Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkesin İyi yada kötü düşüncesine saygım sonsuz yıllardır bir çok insan tanımışımdır bu alemde kimisi iyi bahseder kimisi kötü ama saygımı bozmamak içiNde elimden gelen herşeyi yapmışımdır.
Reklam etme konusuna gelince bu künye konusunda reklam amaçli ne olabilirki kime neyi reklam edicem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yada niye kendimi reklam edeyim amaçsiz farkedilme demişsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neden kendimi farkettirmeye çalışayım ki ? ben bu forumdada çok emek veren biriyim bir çok sitede de emek veren biriyim senin hırsın bu konunun dişindaki bir hırstı bana ama saygı duyuyorum sanal alemin reklamından ne olurki Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. iyi dileklerde bulunanlara tşk ederim eleştirici yorumlarada tşk ederim sonuç itibari ile her yoruma açiğim. Ben yaptiğim işe bakarım.
Herkese Keyifli İF'ler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Herkes bu foruma bir şekilde emek veriyor. Burada bilgi paylaşıyor olman sana iltifat etmek zorunda olduğumu göstermez.
Bende senin düşüncelerine saygı duyuyorum(ironikler de dahil),
Bu konudaki düşüncelerim halen aynı. Başarılar.