Konu: Ecrin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26 Ekim 2015, 23:15   #26
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ecrin

Nokta Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kedi ve mumbar misali olmuş.. yaklaşık, 2,3 yıldır tanıyorum, zaman zaman kavga ettik zaman zaman tartıştık yeri geldi, birbirimizi kırdık ama asla ayrı kalmadık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
her zaman her daim oturup kahve içtik, bizim her zaman hatırımız var. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in fark edilmek gibi bi amacı yok ama
senin prim yapmak gibi bir hobin var sanırım. Hakkında konuştuğun kişi, Öz kardeşim gibi yakındır bana. o suretle yazdığın yazıyı kendin bile inanmadan yazdığına inanıyorum

Ben düşüncelerimi söyledim ve dilediğim zaman da söylerim. Kurallar dahilinde yorum yaptığım sürece buna sen de dahil kimse karışamaz.
Dediğim gibi herkes iltifat etmek zorunda değil. Bende onunla pek çok şey yaşadım ve bunlara istinaden yorumumu yazdım, ulaşamadığım bir şey yok yani.

Benim hobim/ilgi alanım profil resmimin altındaki bölümde yazıyor, ötesi de beni pek bağlamıyor açıkçası.

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet