Ben Kürt yönetici demedim farkındaysan? Kafamın ne kadar boş ne kadar dolu olduğunu bilmiyorum ama senin düşünce ve kafanın ne kadar boş olduğu buradan belli oluyor.
Ben yukarıdaki mesajda ülkenin istihbaratı çok güçlü, ya ya ya şa şa şa istihbarat çok yaşa! demedim? İstihbarat hakkındaki görüşlerimi biliyor musun da beni böyle yargılıyorsun?
Ben kalkıp oo kürtler öldü yaşasın tarzı bir ifade mi kullandım ama kalkıp kürt siyaseti yapıyorsun? İyi ki öldüler mi dedim? Patlama hakkında fikirlerimi nereden biliyorsun da beni böyle yargılıyorsuın?
Ayrıca kürt yönetici diye bir kavram yok. hdp'nin içinde çoğunlukla ermeni yönetici var, tran****üel yönetici var vs. sen de o küçük beyninle böyle bir sınırlama yapma, ırkçılık yapma? açık açık ırkçılıktır senin yaptığın. Hani halkların demokratik partisiydi? sen tek bir halka indirgeyerek ırkçılık yapıyorsun.
Ölen insanlıktır şudur budur...
O kadar şehit olduğunda;
Hamile eşinin yanında asker şehit edildiğinde,
Çocuğunun yanında polis şehit edildiğinde,
İşe giderken sivil vatandaş şehit edildiğinde,
Otobüsteki masum kız molotofla yakıldığında,
Okuldaki öğretmenler kaçırıldıldığında,
Güya haklarını savundukları işçinin, emektarın sermayesini, ekmek teknesi sokak ortasında yakıldığında,
Geceleri sokaklar kapatılarak sivil vatandaşın arabaları yakıldığında,
Çocuk - yaşlı ayırt etmeden sopalarla kovalandığında,
Patlamaya yardıma gelen ambulansa - polise saldırıldığında,
insanlık ölüyor diye ortalıklarda görünmeyen bütün bunları yapan ''dolu kafalılar'' konu hdp ya da kürtler olduğunda ortalıkta çıkıp dolanmasın böyle.
Zira ben direkt pkk gibi terör örgütü, şeref yoksunu insanların partisi olan hdp ye yönelik yorum yapıp geçen patlamada olduğu gibi her yerde olan ama patlama alanlarında olmayan hdp lilere yönelik yorum yapıp ''nereden biliyorlar?'' ithamında bulunduğumda direkt atlayıp ''kürt yöneticiler'' ''kürtler'' şu bu diye patlamayı destekliyormuşum gibi mesaj yazan bir adamın aklının doluluğu karşında şok oldum.
Ha bu da son yorumumdur, ben aklı dolu insanlar gibi kolay gaza gelmiyorum maalesef...