|
uFuK Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
1.dolaşırken bu konuyu gördüm dikkatimi çekti uğraştım yapamadım. mesela sohbet.net de Sensaton kanalıma Sensation nickimi sokmak istiyorum
peki bu işlemler için normal user olmak yetiyormu yani her şeyi tek Scpitten mi hal ediyoruz.
Söylediğiniz Şey Services Botsa Normal User Olmak Yetmez. Söylediğiniz Şey Clone İse /s -m Komutu İle Aynı mIRC'Ten Servera Clone Sokabilirsiniz.
3.bazı kişiler var mesela normal userler hiç bir yetkileri yok kişiye wohiş çekiosun hiç bi `W` tagı olmadıgı halde whois cektiğimi görüyor bunu da istiyorum
Bu Unrealircd'te Standartlar İtibariyle Mümkün Değil, Unrealircd'te Düzenleme Yapılmışsa +W olmadan Görebilirsiniz Belki. Fakat mIRC Scripting ile Böyle Birşey Mümkün Değil. (2 Script Ortak Olmadiği Sürece Yada Ortak Bir Socket Addon Olmadiği Sürece)
4.aynı sekilde bana whois cekildiği zaman o kişiye notice olarak yada özeline mesaj gitmesini istiyorum ve o kişi benim ip adresimi görüyor sanırım
Kişinin İP Adresinizi Full Görebilmesi İçin Günümüzde Ortalama Bir Sunucuda OPER Yetkisi Gereklidir. Eğer Bir Düzenleme Yapilmamişsa, İP Adresleri Default Full Açık Görülebilir. Bu Söylediğiniz Şeyde mIRC Scripting ile Mümkün Değildir.
2.kullandıgım 5 nickim var ama genel nickim Fikret
diyelim o sıra daBursa nickindeyim ama genel de birisi `Fikret` kelimesini yazdı o sırada o kanala belirleyeceğim bir mesajın gitmesini istiyorum
on *:text:*:#: {
if $me != fikret && fikret isin $1- { msg # Belirleyeceğiniz Mesajı Buraya Yaziniz }
}
|
bende bu var
on *:text:*:#:{
if ($me isin $1-) {
if (!$window(@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...])) window -en @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
echo -tm @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $chan - $nick - $1-
}
}
nickimi tablayınca bilgi geliyor on*text iki tane oldugu için cakısıyor
on *:text:*:#: {
if $me != fikret && fikret isin $1- { msg # 7deLirmek özgürLüktür1 .. }
}
bunu önceki ile birleştirdim ama olmadı nasıl düzenlenir peki bu