Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ekim 2015, 20:13   #1
YouMyCure
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Herhangi Bir Sunucuya Girmeden Info Çekmek

Belirtilen Sunucuya Giriş Yapmadan, Sunucunun Info Biliglerini Öğrenmeye Yarar ;

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:sockopen:icek:{ if ($sockerr) { echo $color(info) -st Bağlanamadım. | return } swicek nick $+(Nickiniz,$r(1,99)) swicek user v126 * * :version mIRC v6.35 TR Khaled Mardam-Bey } on *:sockread:icek: { if ($sockerr) { echo $color(info) -st Bağlanamadım. | return } var %; | sockread %; | tokenize 32 %; swalias $1- } alias swicek { if $sock(icek) { sockwrite -n icek $1- } } alias swalias { if $1 == ping { swicek pong $2- } | if $2 == 371 { echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $4- } } alias infocek { if !$1 { echo -a 2Hatalı Kullanım 4Sunucu Yazmadınız 5"1/infocek irc.youmycure.net5" | return } $iif(!$2,set %ymc 6667,set %ymc $2) echo -a 4Port5 %ymc 4Olarak Ayarlandı window @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4Sunucu14 $1 | echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 4Port14 %ymc | timerc -m 1 50 echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2Lütfen Bekleyin İnfo Çekiliyor . . . timerf 1 1 echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] * * * 5( 3 Saniye ) timerd 1 2 echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] * * * 5( 2 Saniye ) timere 1 3 echo @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] * * * 5( 1 Saniye ) .sockopen icek $1 %ymc | timera 1 4 /swicek info | timer 1 5 sockclose icek } on *:load:echo -a 2Sunucunun İnfo Biligilerini Görmek.. | echo -a 5"1/infocek irc.youmycure.net5" Şeklinde Kullanabilirsiniz. | echo -a 4Coded by YouMyCure ~

; Kullanımı /infocek irc.ircforumlari.net

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver