Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Eylül 2015, 10:03   #20
Che
~ Gevezeyiz.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: • IRC Socket Koruma Bot Arşivim • By Che •

Toprak Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
webi çekmek ile uğraşmasaydın söylesen verirdim :d
Tek web ile değil
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ayrıca attığın resimler IGS beta redworm'a yaptığım bot
şuan ki ile alakası yok.
Ayrıca webi çeksen de bir işe yaramaz bot olmadan her şeyi yapan socks

Sh-Bot, KBot, Anti onları paylaşan benim ama linkler ölmüş paylaş da arkadaşlar faydalansın

Bot Linklerin ölmedi sen kaldırdın.KBot paylaşımını yapmıştım ağladın sonra yaptigim paylasimi kaldirttin.SH-Bot uda paylasiyordum parayla satiyorum diye yetkililere aglamistin zamaninda onlarida unutma sen ve pesinde dolasanlar IRC i ticarete dökmüssünüz bu kadar para göz olmayin.Madem bu kadar ısrar ediyorsun botlarinin linkleri ölü ben tazeleyecem şimdi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver