Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Eylül 2015, 16:48   #15
IrCbaStarD
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 》 ● En Sağlam IRC Socket Güvenlik Botu Hangisi ●《

SuLh Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ajanin yeri bende her daim ayridir, oyum ondan yana. Ayrica guvenlik konusunda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın botları guncel piyasada gayet saglam ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'in son proxy botu yapisi itibariyle klasik disina cikilmis bu piyasanin zirvesidir. Haksizlik edilmis.

O botun ben sadece socketini yazdim dincer'ede tabi fikir verdim fakat botu tamamen dincer yapti kendisi eggdrop olaninida yazdi. Yani benim yaptigim cok birsey yok.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in dedigine katilmamak mümkün değil fakat söyle birseyde var günümüzde eski lamerler kalmadi zaten koruma olarakda bi proxy korumasi yetiyor ve artik korumanin iyiligi hatasiz banlarla ölcülüyor. Kod yazip paylasan bir cok arkadasimiz var illaki kendi kullandiklari kodu direk paylasmiyorlar sahsen ben koruma yönünden cok fazla paylasim yapmadim hatta bi tek elle tutulur proxy botu diyebilirim paylastigim oda @¿ icindi.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver