|
Feragat Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
set %değişken değer yaptığında eğer değer içinde tanım kullanıyorsan örneğin $me vs. onu dönüştürüp atar.
Örnek:
//set %değişken $me - Sonuç Nickin
Eğer set komutunda -n parametresi kullanırsan ona düz metin gibi davranır, dönüştürmeden atama yapar.
Örnek:
//set -n %değişken $me - Sonuç $me
Kodda ise öncelikle değeri değişkene atamalı ve sonra %banla değişkenini kullanmalısın.
Yani bu satırın hemen üstüne; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! %banla | hdel -w flod * Bunu eklemelisin Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! set %banla ban -ku300 $chan $nick Tekrar yapmak sebebinden $chan Kanalindan 15dk uzaklastirildiniz.! Tabi test şansım vs. olmadı. Denemelisin.
Ayrıca %değişkenler konusu ile ilgili bir anlatım da mevcut inceleyebilirsin LİNK: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ediyoruım. zaten set ile ekletmeyi yapıyorum sıkıntı yok orda
ama koruma çalışmıyor. normal düz algılıyor. kanal ve nick algılanmıyor.
benim burda yapmaya çalıştıgım
tekrar korumasına shun gline gzline ve ban atamak
bunun içinde örnegin %banla degişkenine shun nick yaptıgımda shun atacak tekrar yapana
%banla degişkenine ban parametrelerini yazdıgımda ban atıcak gline v.s v.s v.s