Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Eylül 2015, 21:21   #2112
Guzel
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)

Barajlar gibidir aşk biliyorum.Bir zerre suyun sızabileceği bir çatlak bırakırsanız,bu su duvarları yavaş yavaş kemirir ve öyle bir an gelir ki,akıntının gücünü artık kimse denetleyemez.Duvarlar yıkılacak olursa,aşk efendi olarak her şeye el koyar;neyi yapabilirim,neyi yapamam,sevdiğim kişiyi yanımda tutabilir miyim,tutamaz mıyım,gibi sorular artık boşunadır...
Aşık olmak denetimi elinden kaçırmak demektir..

PIEDRA IRMAĞI'NIN KIYISINDA...paulo coelho

"...Parmaklığın ardında, yargıçların önünde de yalnızsınızdır; karar verirken de; kendi kendinize karşı, ya da başkaları sizi yargılarken de yalnız."

" Her özgürlüğün ucunda bir YARGI vadır; işte bu yüzden özgürlüğün yükü çekilmez, çok ağırdır..."
Albert Camus / Düşüş

murathan mungan /yedi kapılı kırk oda

''aşk,belki de hiçbir zaman sizi sevemeyeceğini bildiğiniz birini,hiçbir zaman geriye dönmeyeceğini bildiğiniz büyük fedakarlıklarla,öldüresiye bir umutla sevmekti..''
''taparak sevdiğim bedenin,aşamadığım duvarımdı..''

Tutunamayanlar / Oğuz Atay

...Bir önceki unutulmaz aşkını , bir sonraki sevgilisinin kollarında unuttu.......

Yürek dediğin..
Sadece organ değil arkadaş..Bunu anlatın..

YILMAZ ÖZDİL-- İSİM ŞEHİR HAYVAN (Atatürk'ün çocukluğunun 23 nisan ile bağlantısını anlattığı köşe yazısı..Gerçekten şahaser)

:Murathan MUNGAN / Kibrit Çöpleri ("katlanmak")

"...Ölümden sonra bir hayat yoksa, mesele yok! En azından benim için mesele yok, çünkü istediğim bu! Ama varsa biz de varız demektir. Asıl katlanılmaz olan bence budur. Düşün yine biz olacağız. Biz! Biz kendimize katlanamazken gene biz! Sonra gene ötekiler olacak. Hani şu bildiğin ötekiler. Bana ötekilere katlanabilen birini göster!

...

Yaşamaktan değil katlanmaktan yorulmuşken bunca yıl, dönüp yeniden, yeniden katlanmak! İçimi sıkıntı basıyor bunları düşündükçe! Hiçliğe inanmak istiyorum, hiçliğin varlığına.... Hikayesizlik."

"Seni anlıyorum demek büyük bir yalandır. Kocaman bir yalan. Kimse kimseyi anlayamaz ve tanıyamaz dünyada...Var olan en sağlam zırh insan vücududur. İçindekileri en iyi saklayan kasa odur. Koridorlarında birikenlerin kokusunu bile yaymaz dışarıya. Deliliğinin kokusunu, anormalliğinin kokusunu duyamazsın yanında gazete okuyan adamın, otobüs durağında. Sadece gördüklerin vardır. Beş duyunun algıladığı kadar anlarsın aileni, sevgilini, çocuğunu."

Hakan Günday - Kinyas ve Kayra

"Düştüm,düşmüşlüğüm kimsenin değil benim yanılgımın eseri.
Düştüm.Düşenin dostu Allah.Tut elimden kaldır beni."
(Lâ / Sonsuzluk Hecesi'nden)

"Yeşil banknotlar kamuflajdan başka bir şeye yaramıyor..."

"Sanki biri kafamı koparıp boynumdan içeriye kezzap boşaltılmış gibi iliklerime işleyen bir acı duydum..."

"İnsan, ne ise o olduğunu inkar eden yaratıktır. Sürprizlerden hoşlanıyoruz. Dünyaya gelmek bizim için sürpriz değeri taşımıyor pek. Oysa ölümü çoğunlukla bir sürpriz olarak tecrübe ediyoruz..."

Murat Menteş, Dublörün Dilemması.

Konu AngeL tarafından (04 Mayıs 2017 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir. Sebep: FLood.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet