Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Ağustos 2015, 01:01   #13
Blood
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 8 > Mynet.Bz [ 2015 ]

Kingnothing Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sunucuya girdiğimin 5 nci dakkasında banlandım

operhelp kanalına yardım almaya girdim fiyasko

(MYNET A-KILL (irc.mynet.bz sunucumuzda sürekli olarak kurallara uymama suçundan 1 gün uzaklaştırıldınız. ( ( ßy Xr )))

1 defa girdim 15 dakika ban yardımı toplamda 20 dakika bulundum ertesi gün girebilirmişim büyük bir şans verdiniz bana nası teşekkür ederim bilemedim.

-
Öncelikle, bu mesajımı moderatör kimliğimden arınarak atıyorum. Moderatörlüğümü devreye soksaydım, mesajı silebilirdim.
-

'Adam'a sorarlar; #OperHelp 'e girdin ama neden A-kill'e alındın diye. Kanala girip, benim günlerce haftalarca emek veren op'uma 'kendi kapasiten' doğrultusunda tabir yerindeyse atar yapacaksın, daha sonra pişkin pişkin gelip #OperHelp 'te hesap soracaksın ve senin gibi birisini sunucudan attık diye post kasacaksın, doğru mu anlamışım?

Sunucunun girişine karaktersiz ve egoist insanların girişi yasaktır yazacaktım ama gerek duymadım, demek ki yapmalıymışım. Beğenmiyorsan gelmezsin bu olay bu kadar basittir. Senin gibilerine zaten ihtiyacımız yok.

İkinci olarak 50 user varsa seni ne ilgilendirir, 2500 user varsa seni ne ilgilendirir ki bu konuda gelip global kanalında ortasında yorum yapıyorsun? Dön bir aynaya bak, neler yapmışsın bugüne kadar kendine sor ve besmele çektikten sonra konumuza yorum yap.

İyi forumlar herkese.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver