Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Ağustos 2015, 17:59   #8
Z-Lined
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İşte Windows 10

Chelt Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Pencere boyutlandırma seçeneği 8 ve 8.1 de de mevcut. geçen haftaki olağan update sonrasında çöken windows'umu yeniden eski haline getirmek epey bir zamanımı almadı değil açıkçası. şuan için mevcut bir kaç yama ile toparlanmasını bekliyorum. Sonrasında Orjinal olarak yeniden kurulum sağlayacağım.

Evet 8 ve 8,1'dede mevcut fakat onların ortasında siyah bir sınır cizgisi koymuşlar. Win10'da bunu kaldırmışlar çökme konusunda gerçekten bu sorunu cözmeleri lazım diyeceğim'de geçen win8,1 Pro benim pc cöktü mavi ekran hatası vs vs gibi şeyler çıktı ama 10 dakka kalmadı kendi kendine düzeltti çökmeyi sorunları düzeltti sanırım çökme nedenini bulup ondan bir önceki güne alıyor bilgisayarı otomatik olarak

Secret Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ben yaklasik 4 gundur kullaniyorum asiri derecede yavasladi. Normalde pc gayet hizlidi yani ilk defa windiows10 dan sonra pc bukadar yavasladi. Hic olmadi Artik format atip tekrar deneyecem.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende denicem bakalım ben birde pcyı hiç kapatmıyorum kaç gün gidecek merak ettim donmadan

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet