Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2015, 19:43   #31
Regex
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (3)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kemal Kılıçdaroğlu : YPG Terör Örgütü Değildir!

AnKaRaLl Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Özet geçecek olursam mesaimin son dakikalarında olduğundan o kadarla kısa kestim. Diğer taraftan da katılmadığım noktalarda bana göre yanlış olan konularda gezinmeye gerek görmüyorum. Fikirlerin senin için doğrudur, benim fikirlerimde benim için.. Düşünce özgürlüğü işte. Nihayetinde fikirlerini yanlış bulduğum içinde uzatmanın alemi yok, zaman gösterir herkese.. Takıldığım nokta sadece 2.kez yorumunda (bir diğeri kız ark.açtığı bir bir forumla ilgiliydi) öğrenim gördüğün alandan dem vurarak ben biliyorum edasında görmem olduğu için, benim açımdan okuduğun okulun öneminin olmadığını belirtmek istedim.. İnterneti yalnız face-twit vs sosyal kaynaşma amaçlı kullanmayan herkese yetecek kadar bilgi var internette.. Çok şükür yanlışla doğruyu ayırtedecek kadarda hayat tecrübesi kazandık/halende kazanıyoruz... her konuda bilmişlik yapma gibi bir niyetim olmadığı gibi yaptığım hususlarda ise güvendiğim kaynaklarım var olduğundandır.. Çok fazla uzatmaya lüzum görmüyorum zira ne seni düşüncelerime inandırma gibi bir çabam var ne de öyle bir beklentim. Dediğim gibi sen kendi doğrularına, ben kendi doğrularıma inanmaya devam ettikçe ve birbirimizin doğrularına hakaret etmedikçe gül gibi geçinip gideceğimiz malumdur...

Bak, ne kadar güzel yazmışsın şimdi. Bana hep böyle gelen isterse en zıt fikriyatımda olsun; saatlerce tartışabilirim. Ama sen ne yaptın? Bana karşı ilk gönderini açıp yeniden oku istersen. Sen de o yanlış tavrını kabul et lütfen. Zira, benim yazdıklarım tamamen karşı savunmanın gereğiydi. Sen fikirlerim üzerinden benim düşünce yapıma eleştiri yönelttiğin için ben de biraz ağır yazmış olabilirim ancak sonuç olarak şu an aynı frekansa gelebildik, işin aslı pek de önceki iletileri tartışmanın gereği yok.

Yalnız yanlış anımsadığın bir konu var; bahsettiğin forumla ilgili açılan konuda ben konuyu ele alan yorum bile yapmadım. Benim hukuk okuduğumu, o konuda dile getiren @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ydı. Ben kesinlikle böyle bir bildirimde bulunmadım, dilersen açıp o 6-7 sayfalık konuya yeniden gözatabilir ya da CTRL+F tuş kombinasyonuyla sayfalarda arama yapabilirsin. Bu konuda hafızan seni yanıltıyor olsa gerek, düzeltmek istedim.

Sonuç olarak; senin benim düşüncelerime saygılı olman ve benim de senin fikirlerine karşı saygı göstermem aradaki iletişimsizliği sona erdirecektir. Olgunca ve anlayışlı yaklaştığın için teşekkür ederim, nihayet birbirimizi anlayabildik.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver