05 Ağustos 2015, 19:36
|
#30 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Kemal Kılıçdaroğlu : YPG Terör Örgütü Değildir!
| Regex Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yazdıklarımdan yalnızca hukukçu olmama atıf yapmam çıkarımına vardıysan sana bir şey demiyorum. İletindeki diğer yazdıklarını yanlışlamalarım dururken, sadece bu noktaya takılı kalman ilginç. Ben ukalalık ya da bilmişlik yapmadım, senin yaptığın bilmişlikti. Benim bilinçsiz olduğumu, olayları medyatik bir bakış açısıyla yorumladığımı söyledin (beni tanımamana rağmen). Dolayısıyla bana da yanıt hakkı doğurdun ve buna karşı yanıt verince de benim okuduğumla övündüğümü çıkardın. Bakış açın yanlış. Bunu başlatan sensin çünkü.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Sana hiçbir şey söylemiyorum, sensin. Yahudilik, hristiyanlık ya da herhangi bir dini ben hiçbir zaman aşağılama/küçümseme aracı olarak görmedim, görmem de. Çünkü tüm dinlere eşit uzaklıktayım. Ama senin buradaki savunma mekanizman bile din ayrımcılığıyla vuku bulmuş, yani özrü kabahatinden büyük diyelim. Yahudi, hristiyan, budist ya da pastafaryan olmak; ya da bir dine inanmamak bir insan için küçültücü bir nitelik midir ki biz Erdoğan'ı yahudiler savunur demiş olalım? Argümanların çok boş, çok yanlış frekanstasın. Lütfen benim hiçbir yazıma cevap verme, alıntı yapma. Seninle tartışmak istemiyorum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Zıt fikirleri paylaşsak da, buraya ilk üye olduğun zamanlar burada bulunmadığımdan dolayı pek denk gelememiş olsak da senin yorumlarını seviyorum abi!
Sana saygımız sonsuzdur!
Sen her şeyin en iyisini sık sık bilirsin! O yüzden sana lafımız yok!
Hoş kareler! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu arada 1 yıl uzatmaları oynadığım için daha stajyer olamadım! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Uzatmalar illa 90+x şeklinde olmak zorunda değildir! Görüldüğü gibi 1 yıl da uzatmalar oynanabiliyor.
Nihahaha!
|
Özet geçecek olursam mesaimin son dakikalarında olduğundan o kadarla kısa kestim. Diğer taraftan da katılmadığım noktalarda bana göre yanlış olan konularda gezinmeye gerek görmüyorum. Fikirlerin senin için doğrudur, benim fikirlerimde benim için.. Düşünce özgürlüğü işte. Nihayetinde fikirlerini yanlış bulduğum içinde uzatmanın alemi yok, zaman gösterir herkese.. Takıldığım nokta sadece 2.kez yorumunda (bir diğeri kız ark.açtığı bir bir forumla ilgiliydi) öğrenim gördüğün alandan dem vurarak ben biliyorum edasında görmem olduğu için, benim açımdan okuduğun okulun öneminin olmadığını belirtmek istedim.. İnterneti yalnız face-twit vs sosyal kaynaşma amaçlı kullanmayan herkese yetecek kadar bilgi var internette.. Çok şükür yanlışla doğruyu ayırtedecek kadarda hayat tecrübesi kazandık/halende kazanıyoruz... her konuda bilmişlik yapma gibi bir niyetim olmadığı gibi yaptığım hususlarda ise güvendiğim kaynaklarım var olduğundandır.. Çok fazla uzatmaya lüzum görmüyorum zira ne seni düşüncelerime inandırma gibi bir çabam var ne de öyle bir beklentim. Dediğim gibi sen kendi doğrularına, ben kendi doğrularıma inanmaya devam ettikçe ve birbirimizin doğrularına hakaret etmedikçe gül gibi geçinip gideceğimiz malumdur... |
| |