İşte bu Sarı Oğlan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Yakışıklı kedim!
Memlekette ailem bakıyordu. Çimenin arkadaşıydı, beraber takılırlardı. Çimen ölünce tek kaldı, kıymetlendi hele de arka ayağına araba çarpıp geçince el üstünde tutulur oldu. Aşağıda bakıyoruz şuan kendisine. Kapının önünden ayrılmaz ya bahçededir ya komşunun çinkosunun üzerinde uyur bizden birinin kapıdan çıkmasını bekler
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çok severiz kendisini. Maşallah sarı oğlişime
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Arka ayağına araba çarptığından beri öyle uzatır. Gözlere bak gözlere maşallah
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Soslu mısır vardı da baktığı yerde.. Onu çok sever gözlerini dikkmiş ona bakıyordu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Dile bak dile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sonra bu kara kızı buldum. Daha küçücüktü sevdiğimde kemikleri ellerime geliyor yazık çok aç kalmış. Ve sağır. Tedavisi için Adana'ya götürdüm inşallah iyileşir.
Kıskanç Sarı Oğlan'ın Kara Kızı farkettiği an
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]