Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2015, 14:04   #1
Fikret
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
özel penceresi otomatik açılıyor

Merhaba arkadaşlar normal de bu sorunu yıllardır ara ara yaşıyorum o zaman setupdan tekrar kuruyorum bi sorun kalmıyor ben yaklaşık 20 sunucuya giriyorum ve aynı anda /server -m yaparak 6-7 sunucuya baglanıyorum bazen statüs de bilmem ne hata kotu yazıyor ve o zaman da remoteler çalışmıyor ve işte bu durum da da bu bahsettiğim konu meydana geliyor

özele birisi geldiği zaman direkt olarak o pencereyi otomatik açıyor yani düşünün bir;

özel de ahmet ile sohbet ediyorum o sıra da ali bana özelden yazıyor ve direk alinin penceresini açıyor ve ben farkında olmadan ahmet ile sohbet ediyorum diye yazdıklarımı aliye göndere biliyorum bunun sebebi ne ola bilir sizce ?

Hack değil bu kod da değil dediğim gibi Scpirti aşırı derece de yordugum için kodlar da bi sorun oluyor ama tam olarak neden yapar acaba bu konu da yardımcı olur musunuz ?

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Eklenen Resim Ön İzlemesi Bu forumdaki ekleri görübilmek için 25 mesaja sahip olmanız gerekir. Sizin 0 Mesajınız var.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver