Cevap: QwebIrc Kurulumu
Uzman degilim belirteyim bildim kadarini yaziyorum..
vala acikca sunu diyim kurulum okadar basit degil Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ha cok iyi sunucu bilgisi olan icin basit
en onemli sıkıntı su mercurial kuramiyorsunuz sistem centos5.11 oldugu icin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. python icin mercurial python2.4.3 versionu icin var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. python2.5 istiyor 2.7.10 ola bilir 3 olmamaz
mercurial kuramiyoruz bu durumda
acikcasi aplet basli basina bir sorun kurulumu gectik diyelim aplet sorunu ölüm diyeyim aylarimi aldi ilk kurmada apleti hergun gelistiriyorum radyo ekledim vs vs jsistem onu sanirim 2 bin tl satiyor ) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sunu diyim dusme cok oluyor ve cpu cok yiyor mercurial kuramadimiz icin
Sunu gonul rahatligi ile soyliye bilirim bu ablet ubundu uzerinde cok iyi calisiyor test ettim sorunsuz ama centos5.11 baya sikintili mercurial kurcan java kurcan onemli iki seyde bu zaten herkez diyor cpu ram onemi yok Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 50 100 kisi girdimi cpu tavan yapiyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
kurulum sorun degil sorun apletin duzenlemesi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. portu saklama sorunu cabasi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Sekershell bir musterisine yapmisti aplet donuyor cunku aplet sorunluydu dedigim gibi apleti al at islem tamam yok ole bisi mobil icin guze bir gorunum vermek lazim hala gelistirmeye calisiyorum radyo ekledim bir cok gereksiz seyleri kaldirdim connet status ve aplet uzerindeki menuleri kaldirdim hala yapmam gereken cok sey olduguna inaniyorum
geveze.org kurdugu eski version ama iyi bir is cikarilmis ve yapan arkadas sky gercekten tebrik ederim kendisini gelistirile bilinir daha cok aplet ozelikle dusme sorunu cok bunu cozmek lazim..
ha bu dusmler bana ozel degil kuran herkezde var ..
02:01] * IRC`den Çıktı: sersar ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 188 seconds)
[02:01] * IRC`den Çıktı: ferdi ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 186 seconds)
[02:01] * IRC`den Çıktı: sude2934 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (IRC Chat aleminin buluştugu Güvenli Adresi...)
[02:02] * IRC`den Çıktı: Dila ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 180 seconds)
[02:02] * IRC`den Çıktı: Doctor ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 180 seconds)
[02:02] * Giriş: sude2934 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )
[02:02] * IRC`den Çıktı: tesisatci ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 186 seconds)
[02:02] * IRC`den Çıktı: TOLGA34 ( Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ) (Ping timeout: 186 seconds) |