@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; forum üzerinden görüşüp tanıyabileceğiniz adamlar arasında gelir. hakan abi saygıyı hakeden efendi adamlardan biri.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; emre kardeşimle iftar dolayısıyla tanıştık oda düzgün adamlardan biri
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; forum üzerinden tanıyorum buraya eğlenmeye gelen güncel hayatta eşşek adam dedikleri profili uygulayan birisi
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; hesna yı severim eski üyelerden forumda ki sayılı bayanlardan biridir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; forumda ki oyunlar da görüyorum genel olarak sohbetimiz yok
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; iftar vesilesiyle tanıdığım hemşerim sohbet güzel naif adamlar dan biri
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; biz realde hep görüşüyoruz kendisi kuzenim olur. bende ki yeri ayrıdır herkes tanımaz ama eski bir DALnet çi olmasına rağmen bir çok türk sunucusuna takılmış görev yapmıştır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; 10 yıldan fazladır görüşürüz dost dediğim realde görüştüğüm adamlardan biridir. ben ona vip dostum derim bende ki yeri ayrıdır ve özel adam dır..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; forumdan görüyorum hk da pek bi bilgi sahibi değilim
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ; iftar vesilesiyle tanıdığım düzgün adamlardan biri sohbeti güzel kendisi de güzel bi adam