Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2015, 17:23   #26
SuLh
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 7 > ESohbet.Net [ 2015 ]

Evet sunucunun genelde mIRC kullanicilarina yonelik calismalari olmuyor. Neticede kurulusta ki kadrosu daha cok webe yogunlasmis insanlardan olusuyordu. Ki zaten bunu sunucunun user dagilimindan gorebiliriz. Web, mobil tarzi userlerin kaliciligini sagladiktan sonra mIRC tabanli calismalara basladik. Su an birkac projeyle ayni anda ugrasiyoruz ve bunda gorev dagilimi onemli. Sunucuyla ilgili calismalari bitmeden aciklayamayiz takdir edersiniz ki. Bu kadar usere sahip bir sunucu da hicbir sey yapmiyorsunuz demek basli basina olay zaten. Bir taraftan webde bulunan arkadaslarimiz mobil, web uzerine tasarim ve seo calismalarini surduruyor. Diger taraftan dostlarimiz IRC tabanli unreal, services ve sunucuya kolaylik saglayacak her turlu isler uzerinde yogunlasiyorlar.

Tabii ki her sunucuda butun adminlerin ayni anda teknik islere yonelmesini beklemeyezsiniz. Bu adminlerden bazilari sohbeti saglar, global kanallara bakar, radyoyla ilgilenir, userlerin sikayetlerini dinler, nicklerin durumuyla ilgilenir veya bir seyleri raporlar. Oper/Adminlerimizin de iyi niyetli oldugunu dusunuyorum, bilgileri dogrultusunda kullanicilara yardim ettigini veya edecegini de dusunuyorum. En azindan ben veya gordugum insanlarin yardim isteyen bir useri tersledigini veya gormezden geldigini gormedim.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver