Teşekkür ederim Yosun o şimdilik buradan böyle kutluyor Ramazan sonrası affettirecekmiş kendinisi öyle dedi :p
EyvAllah kardeşim benim sağ olasın
Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Yaşlılık yok
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 26 yım daha gencim ben
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. eyvAllah kardeşim
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. EyvAllah sağ olasın kardeşim
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:19 -->-> Daha önceki mesaj 15:18 --
|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bitanem Doğum Günün Kutlu Olsun Nice Güzel Senelere Seni Çok Seviyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hayatta olduğum sürece hep yanındayım biliyorsun.
İyiki Varsın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hep İyi Ol.
Mutluluğun daim olsun yakışıklı Jönüm... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Bende seni çok seviyorum fıstığımmm benim yıllardır tanıdığım ve hiç değişmeyen aynı kalan güzel arkadaşım benim iyi varsın sende
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.:K iss:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.