Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Temmuz 2015, 13:28   #1
Seth
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Aziz Yıldırım, gözyaşlarına dayanamadı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Robin Van Persie'nin gidişine ağlayan minik Manchester United taraftarını İstanbul'da ağırlayacak.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Manchester United taraftarı küçük bir çocuğun ağlayan videosu İngiltere’de sosyal medyada çok konuşuldu. Görüntülerde Robin Van Persie’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağını duyan ve Hollandalı futbolcuyu çok seven minik taraftar, Van Persie’nin gidişini annesine ağlayarak anlatıyordu.

Bu video Fenerbahçeli yöneticiler tarafından dün Başkan Aziz Yıldırım’a da izlettirildi. Minik çocuğun gözyaşlarına fazla dayanamayan Yıldırım, “Bunu bana seyrettirmeyin, kötü oluyorum” diyerek videoyu kapattırdı. Daha sonra Mahmut Uslu ile Celal Doğan’ın aynı görüntüleri izlediğini gören Aziz Yıldırım, “Sesini kısın lütfen, dayanamıyorum” demekten endini alamadı.

Minik taraftarın Van Persie hayranlığından çok etkilenen Yıldırım daha sonra hemen talimat vererek, İngiliz çocuk ile temasa geçilmesini istedi. Fenerbahçe Kulübü, Van Persie hayranı minik taraftarı İstanbul’da getirterek Kadıköy’de Hollandalı yıldızı yeniden izlemesini sağlayacak.

Sarı-lacivertli kulüp yetkililerinin konuyla ilgili çalışmalara başladığı ve İngiliz çocuğun ailesine ulaşılmak için araştırmaya geçildiği belirtildi.

(Milliyet)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver